"Ne postoji psihijatar koji će vam pomoći kao pas koji vam liže lice.”

 

Ta za "neke" (da još uvijek) „zločinačka hrvatska emigracija“ je nesebično financirala borbu za slobodu Hrvatske. Odvajala je od usta svoje djece, da bi poslala donacije Hrvatskoj! Nije narod dijelila nekom glupom, i od neprijatelja iz prošlosti, izmišljenom granicom! Ima ih koji im to nikako ne mogu oprostiti. Ne mogu im oprostiti jer je Hrvatska zahvaljujući pomoći i naših Hrvata iz dijaspore, izborila samostalnost, i napustila "njihovu" voljenu tamnicu laži zvanu Jugoslavija.
Za neke druge migrante koji nasrću na našu granicu, i na našu slobodu se itekako brinu! Možda baš zato!

Svi znamo da je dobro dresiran pas, poslušan pas. Ali kome!? Poslušan je svome gazdi, i gazdi se uvijek vraća! Tako se i većina današnjih političara ne može odvojiti od svojih gospodara iz Srbije, Masonerije, Udbe, Kosa..!
Sada kada se to može, kada Srbiji treba uvjetovati zbog ulaska u EU (da plati ratnu odštetu, sredi granicu, riješi konačno potragu za nestalima itd.)... Ne, oni ne da im ne uvjetuju, nego im i dalje služe i pomažu poput vjernih dresiranih pasa😡 Srbe su i u ovom osvajačkom agresorskom ratu vodila dva psihijatra, nije im ni to pomoglo. Ipak, "Ne postoji psihijatar koji će vam pomoći kao pas koji vam liže lice.” Ben Williams
Većina njih naših političara iz sadašnje (a i prošlih vlasti), i dalje se ponaša kao pas koji je namjenski dresiran da traži i proganja isključivo jednu vrstu plijena. Taj plijen su za njih hrvatski domoljubi i suverenisti..., a ne agresori!? Plijen su im i daljje oni koji su (za razliku od njih) uvijek sanjali Neovisnu Hrvatsku! Njihovi snovi su drugačiji... Sluganski... Njihovi gospodari su i dalje srbo-yugo udbaši i to se kod ovih juda nikada neće promijeniti!
Teško je namjenski dresiranog psa odvratiti da taj "plijen" više nije "plijen". I kada i ne bih htio "ponese ga"..

Nadam se da će naš narod konačno shvatiti da se oni nikada neće i ne mogu promijeniti! I da je jedino rješenje da im se ne da povjerenje i drži ih se daleko od vlasti, jer oni ne mogu nikada (ni da hoće) voditi kršćansku Hrvatsku, te raditi pošteno i neovisno po našim Božjim zakonima!

Primjedbe